lördag 17 september 2011

VIP-Balm

En av de stora kedjorna för skönhetsvård skickade en kupong med rabatt på Beauty Flash Balm. Tydligen är jag Guld-medlem. Detta var ett VIP-erbjudande.

Beauty Flash Balm. Vad är det? Hårbalsam, kroppsbalsam, balsam för Flash-programmerare som blivit torra i hyn framför datorn?

Balsam för själen? Kanske - för att man unnar sig något lyxigt och dyrt (trots 30 % rabatt).Balsam för ekonomin. Nä.

Jag slänger kupongen.



2 kommentarer:

  1. hehe, jag vet vad det är och jag är ju visserligen en sminknörd. leta på clarins produkter så kanske det klarnar. en sorts primer som man grundar med innan man lägger foundation, ska ge jämnare hudyta osv...

    det är ungefär som när stockholmsbaserade företag etc flaggar för evenemang på gatuadresser a la nygatan, storgatan, kungsgatan etc. gator som finns i fler städer än i stockholm! :-)

    denna skåning retar sig på detta. var gång!

    SvaraRadera
  2. Hej skånska sminknörd! :)

    jorå, Clarins var det men jag försökte vara lite produktneutral. Tänk, om de hade talat om på kupongen att det var en primer så hade jag nog köpt för det behöver jag ju faktiskt.

    Det är helt sanslöst vad det öses på med både adjektiv och adverb på förpackningarna idag. Det är inte ens enkelt att förstå vad som är vanligt schampo idag. Och "vanligt" förresten - det finns knappt.

    Håller med dig om adresserna, men det är nästan ännu värre i lokalpress/lokala annonsblad. Inte vet man vad de har för gator i småstäder runt om i länet. Är det en stor annons i SvD eller DN så gissar man ju iaf på Stockholm.

    SvaraRadera